Схуднення та харчування

Повністю перестав їсти цукор і не шкодую. 5 причин не їсти цукор. Види цукру.

Їв цукор все життя, але тут вирішив спробувати відмовитися від нього. Що з цього вийшло?Читаємо далі. Скільки видів цукру існує?Виробництво цукру в сучасному світі просунулося далеко вперед.

Величезна кількість цукру і цукрових виробів виробляється і вживається щодня. Багато людей не уявляють своє життя без цього продукту. Основні види цукру такі: тростинний – за складом майже не відрізняється від звичного нам білого цукру, а ось по сировині для виготовлення відрізняється повністю.

Колір темний, структура в’язка. Буряковий-звичний нам, стандартний білий цукор. Виготовляється з буряка.

Пальмовий-виготовляється з декількох сортів пальм. На подив, він може бути інгредієнтом як для солодких, так і солоних страв. Солодовий – він же Мальтоза.

Виходить з солоду і крохмалю. Найчастіше вживається в кулінарії, пивоварінні, так як не такий солодкий і нудотний, як тростинний або буряковий. Сорговий-виготовляється з соку цукрового сорго (рослина сімейства злаків).

Пробував патоку? Так ось вона виготовлена з соргового цукру. Кленовий-виготовлений з кленового соку. Найбільше поширить у Канаді та США.

Видобувається з будь-якого сорту клена. Чим шкідливий цукор? Альтернатива солодкому. Депресія.

Ти міг чути, що потрібно поїсти солодкого, щоб підвищити настрій? Так, це правда, цукор активізує всі запальні процеси в організмі. Але, часте штучне вирішення цієї проблеми послаблює можливість організму самостійно боротися з проблемами. Старіння.

Часте вживання цукру прискорює старіння шкіри. Цукор продукує нові молекули, які атакують молекули колагену і еластину, які відповідають за підтягнутість і гладкість твоєї шкіри. Хронічні захворювання.

Підвищення тиску, зниження правильного рівня холестерину, що призводить до серцевих захворювань, нападів і інфарктів. Поганий сон. Активація всіх процесів в організмі не дасть тобі спокійно заснути.

Не вживай цукор перед сном. Зниження енергійності. Так само, як енергетичні напої, цукор створює лише короткочасне підвищення енергії.

Після цього настає енергетичне затишшя, занепад сил. Але, що робити тим, хто не може відмовитися від солодкого?Все придумано до нас. Природний цукор, що містить у фруктах і овочах, врятує ситуацію.

Так само не забувай про сухофрукти, мед. І до речі, кленовий і торговий цукор не заподіють шкоди твоєму здоров’ю. Найнебезпечніші види цукру-тростинний і буряковий, які, на жаль, найпоширеніші в наших продуктах харчування.
Причина-дешевизна і легкість добування. Смачного, харчуйся з розумом і без шкоди своєму здоров’ю.

Related posts

Leave a Comment